Stressinhallinta – Mindfulness 2014 / 11

Course Dates: Open-ended
Enrollment Dates: 25.11.2014 - 2.12.2014
Who can Enroll: Anyone
Course Language: Suomi
Price: 247 €
Enrollments Finished

About the Course

Kurssi alkaa perjantaina 28.11.2014!

Kurssiehdot

Kurssi toimii salatussa suljetussa internetin oppimisympäristössä. Kurssimateriaalina on äänitteitä, pohdintatehtäviä ja muita harjoituksia. Oppimisympäristöstä löytyy kaikki harjoitukset ja ohjeet. Aikaa harjoitteiden tekemiseen menee päivittäin 3-30min. Jokaiseen kohtaan on suunniteltu menevän suunnilleen viikko, kun harjoituksia tekee joka päivä.

Kurssilla on 7 päivän rahat takaisin -takuu. Takuuaika lähtee käyntiin joko tilauksen lähettämisestä tai kurssin avautumisesta, riippuen siitä kumpi on myöhemmin. Eli jos kurssin alkamisen jälkeen huomaat, ettei kurssi vastaakaan odotuksiasi, voit ensimmäisten 7 päivän aikana vielä perua tilauksesi, jolloin saat maksun täysimääräisenä takaisin.

Nettikurssi toimii sähköisen oppimisympäristön välityksellä. Oppimisympäristössä on tehtäviä ja kysymyksiä. Kurssilaisen tehtävänä on hoitaa omaan tahtiinsa tehtävien tekeminen. Kurssilla on keskustelufoorumi, jossa voi kysyä ohjaajalta kysymyksiä ja muutenkin keskustella.

Kurssi on suunniteltu siten, että kerran viikossa tulee uusi tehtävä, tätä kutsutaan yhdeksi kurssimoduliksi. Kunkin modulin tehtävää tehdään joka päivä viikon ajan. Moduleita on 12, eli nopeimmillaan kurssi kestää 12 viikkoa. Tärkeää on tehdä jokaisen modulin tehtävä 7 päivänä, ennenkuin siirtyy seuraavaan moduliin. Eli jos kurssilainen ei tule tehneeksi tehtävää joka päivä, moduli kestää pitempään kuin viikon.

Enimmäisaika kurssin suoritukselle on 6 kuukautta. Jos tähän mennessä ei ole saanut kaikkia moduleita käytyä läpi, voi kurssia jatkaa hintaan 80 €/kk. Tähän hintaan sisältyy normaali kouluttajan tuki.

Tauoista esimerkiksi kurssilaisen matkojen takia voidaan sopia.

Tämä kurssi on hyvin henkilökohtainen tapa toimia. Sekä kouluttajalta että kurssilaisilta odotetaan toisia kunnioittavaa käytöstä. Kurssilainen sitoutuu siihen että mitään kurssilla toisesta ihmisestä kuultua ei levitetä muualle, ei puhumalla eikä kirjoittamalla, eikä mitenkään muutenkaan. Keskustelupalstalla ihmiset ovat herkkien ja vaikeiden asioiden kanssa avoimina, ja sen vuoksi tavallista haavoittuvampia. Sen vuoksi kouluttajalla on harkintansa mukaan vaikeassa tilanteessa oikeus lopettaa kurssilaisen kurssi kesken, esimerkiksi juuri kurssilaisen epäsopivan käytöksen takia. Tällöin vastaava summa kurssin hinnasta palautetaan kurssilaiselle. Summa lasketaan sen mukaan, kuinka paljon aikaa kurssin aloittamisesta on kulunut. Tämä kaikki sen takia, että kurssilla olisi luottamuksellinen ja turvallinen ilmapiiri.

Mitä kurssilta saa?

Stressinhallintakurssilta saa syvällisen ymmärryksen omasta stressireaktiostaan sekä kattavat mindfulnessin perustaidot. Näillä eväillä on helppo jatkaa itse tai uusien kurssikavereiden kanssa eteenpäin.

Kurssin aikana yleensä alkaa huomata vähittäistä muutosta. Se tulee aika salakavalasti, aluksi ei meinaa uskoa että se on oikeaa muutosta. Mutta se kasvaa koko ajan, ja kurssin loppuun mennessä asiat ovat yleensä hyvin eri mallilla kuin alussa :)

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii ihmiselle, joka haluaa itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. Tämä ei ole mikään pikakorjaus tai ihmepilleri. Tässä tehdään oikealla harjoitusohjelmalla syvällinen muutos aivojen toimintaan (ja kokoonkin!), ajatusprosesseihin ja tuntemusten käsittelyyn. Sitä ei voi antaa ulkoa päin. Ainoa keino on harjoitella. Kouluttaja voi kertoa miten harjoitellaan, mutta itse harjoittelu on tehtävä jokaisen itse.

Kurssi ei siis sovi ihmisille, jotka toivovat että joku toinen korjaisi kaiken.

Jos siis olet valmis itse ottamaan vastuun ja ohjat käsiisi, tervetuloa kurssille :)

Course Structure

Instructors


This entry was posted in . Bookmark the permalink.